Tietoa Renda-palvelusta

Tietoa palvelusta

RENDA

Renda on verkkosivusto, joka mahdollistaa tuotteiden vuokraamisen helposti ja turvallisesti.

Rendan avulla saat harvoin käytetyt tavarat kiertoon vaivattomasti ja voit samalla ansaita rahaa tarjoamalla tuotteitasi muille rekisteröityneille käyttäjille. Vuokraus on turvallista ja yhteystietosi ovat ainoastaan palveluntarjoan tiedossa. Maksu tapahtuu  maksukortilla ja suoritus tulee suoraan tilillesi. Vuokrattavien tuotteiden valikoima laajenee jatkuvasti ja karttapalvelun avulla näet hetkessä missä tarvitsemasi tuote olisi saatavissa. Palvelun avulla voimme yhdessä tukea kestävää kehitystä, vähentää turhaa kulutusta ja kulkea kohti jakamistalouden yhteiskuntaa, jossa kaikkea ei tarvitse itse omistaa. Tuotteiden selaaminen on helppoa ja kalenterin avulla näet onko tuote saatavilla. Yksityisviestin avulla voit kysyä tarkempia tietoja vuokrauksesta ja sopia noudosta. Renda toimii ainoastaan palveluna jossa vuokralleantaja ja vuokraaja voivat kohdata, eikä Renda ole vastuussa tuotteista tai vuokrauksesta. 
Renda veloittaa 5 prosentin (sis. ALV 24%) palvelumaksun jokaisesta vuokrauksesta vuokranajtajalta, sekä 15% palvelumaksun vuokraajalta vuokran yhteydessä. Valitessasi maksutavaksi Stripen hintaan sisältyy komissio rahansiirroista, valitessasi Paypalin tulee komission päälle lisäksi Paypalin oma komissio maksujen siirrosta. Lisätietoa ja ohjeita Rendan käyttöön sivulla miten palvelu toimii.


MEIDÄN ARVOT 


 Renda tuo ratkaisun moniin pulmiin ja meidän suurimpana arvona on näiden pulmien ratkaisu. Maailma tarvitsee kestävämpiä ratkaisuja ja Renda on yksi niistä, tarpeeton ostaminen kuluttaa maapalloa ennennäkemättömällä tavalla ja tarpeemme tuntuvat kasvavan jatkuvasti. Ehkä kaikkea ei tarvitse omistaa jos voisimme vuokrata sen, eikä meidän tarvitsisi täysin luopua näistä tarpeista. Vuokraaminen ostamisen sijaan on yksi tehokkaimmista tavoista rakentaa kestävämpää tulevaisuutta ja mikä parhainta se myös säästää meidän varoja tai tuottaa meille lisää. Haluamme olla vastuullinen vihreä yritys ja keksiä ratkaisuja. Haluamme luoda yhteisöllisyyttä, ymmärtää ympäristön tärkeyden ja silti kokea kaiken sen mitä maailmalla on meille tarjota, aloita vuokraaminen jo tänään.